Praktische informatie

Brahms

Praktische informatie

Op deze pagina vindt u alle praktische informatie met betrekking tot het Allerzielenmeezingconcert 2024, Ein Deutsches Requiem van Brahms, zoals de datum, locatie, dagplanning en dergelijke.

Brahms – Ein Deutsches Requiem

Datum: zaterdag 2 november 2024

Tijd: 10:00-18:15 uur

Locatie: Geertekerk, Geertekerkhof 23, 3511 XC Utrecht. Een kwartiertje lopen vanaf Utrecht Centraal Station. Betaald parkeren in de directe omgeving van de kerk is mogelijk (overkant van de Catharijnesingel in de Nicolaas Beetsstraat e.o.). Met het openbaar vervoer lijn 2 vanaf Utrecht CS Centrumzijde en uitstappen halte Nicolaas Beetsstraat.

Dagindeling

9:30 uur – Deuren open voor deelnemers
10:00 uur- Repetitie 1
11:40 uur – Koffiepauze
12:15 uur – Repetitie 2
13:45 uur – Lunchpauze
14:40 uur – Repetitie 3 (met solisten)
16:15 uur – Pauze
16:30 uur – Zaal open voor luisteraars
17:00 uur – Overweging en uitvoering
±18:15 uur – Einde concert

Bladmuziek

Wij gaan ervan uit dat u zelf voor uw bladmuziek en eventueel oefenmateriaal zorgt. Alle uitgaven van het Ein Deutsches Requiem van Brahms zijn in principe geschikt.

Kledingadvies

Iedereen is vrij om te dragen wat hij of zij wil. Er is dus geen dresscode.

Catering

In de pauzes wordt, uitsluitend tegen betaling met pin, koffie en thee aangeboden en in de lunchpauze ook een kopje soep.

Luisterkaarten

Vanaf 16:30 uur is de kerk open voor luisteraars. Er is een beperkt aantal plaatsen voor luisteraars gereserveerd. Kaarten voor het publiek zijn te koop via deze site.

Meer informatie nodig?

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen, zie het contactformulier. We zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een hele dag zingen